Storskærme & LEDskærme

 

Skærme til alle behov: 

Projektor, LEDskærm eller Touchskærm ?

Det kommer helt an på dit behov og de fysiskerammer – samt placeringer udendørs eller indedørs ? Projektorløsninger er typisk den billigste løsning, men har også sine begrænsninger.

 

Projektore:
Projektoren er som udgangspunkt den rette løsning, hvis dit behov er indedørs. En projektorløsning er nemlig meget følsom overfor loftslys og ikke mindst solen. Projektoren er simplere og har lavere både etablerings og driftomkostninger. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEDskærme & Storskærme:
En LEDskærm er derimod at foretrække udendørs og indendørs, når de man ønsker en kraftig lysstærk skærmløsning. Derudover er LEDskærme sammensat af moduler, så du kan få den i den form og format du ønsker.

 

Touchskærme:
En Touchskærm er i dag tæt på en “stor Ipad” – prissætningen gør at især undervisnings insititutioner men også erhverslivet begynder at foretrække denne løsning, kontra alm. skærme eller Projektorer. Touch delen giver en interaktiv add-on, som er langt over smartboards mv – der er flere apps til. f.eks udsende noter mv super nemt og enkelt. Derudover er touchskærme mere lyskraftige end projektorløsninger.

 

I Profox har vi stor erfaringer med Touchskærme og udover at sælge dem til primært undervisnings formål, så vinder touchskærme større og større indpas, til at understøtte mødefaciliteter i erhverslivet. Uanset dit behov, så ligger vi en ære i at undervise dig i brugen af disse, så alle brugere føler sig trygge og godt klædt på-

Skærmene fås i 55” / 65” / 75” / 86” / 98″

 

Hvad hjælper vi med?

Lydløsninger i sportsarenaer og haller, Hoteller og konferance faciliteter, kirker og sognestuer, Skole og undervisningslokaler, mødelokaler og kantiner, spillesteder og cafeer og meget meget mere..

 

Bliv kontaktet af en salgskonsulent..