Storskærme & LED skærme

 

Skærme til alle behov: 

Projektor, LEDskærm eller Touchskærm ?

Det kommer helt an på dit behov og de fysiskerammer – samt placeringer udendørs eller indedørs ? Projektorløsninger er typisk den billigste løsning, men har også sine begrænsninger.

 

Projektore:
Projektoren er som udgangspunkt den rette løsning, hvis dit behov er indedørs. En projektorløsning er nemlig meget følsom overfor loftslys og ikke mindst solen. Projektoren er simplere og har lavere både etablerings og driftomkostninger. 

 

LEDskærme & Storskærme:
En LEDskærm er derimod at foretrække udendørs og indendørs, når de man ønsker en kraftig lysstærk skærmløsning. Derudover er LEDskærme sammensat af moduler, så du kan få den i den form og format du ønsker.

 

Touchskærme:
En Touchskærm er i dag tæt på en “stor Ipad” – prissætningen gør at især undervisnings insititutioner men også erhverslivet begynder at foretrække denne løsning, kontra alm. skærme eller Projektorer. Touch delen giver en interaktiv add-on, som er langt over smartboards mv – der er flere apps til. f.eks udsende noter mv super nemt og enkelt. Derudover er touchskærme mere lyskraftige end projektorløsninger.

 

I Profox har vi stor erfaringer med touchmonitor fra Promethean i UHD opløsning (3840×2160). Der er hele 4 HDMI indgange og som noget ganske særligt er der 1 stk USB touch indgang til hver HDMI indgang.

Der medfølger en Android player, der giver mulighed for brug af touchskærm helt uden anvendelse af ekstern PC, og der er også mulighed for trådløs visning af indhold fra Smartphones, tablets og PC / Mac.

Der medfølger licens til den populære software Activ Inspire

Skærmene fås i 55” / 65” / 75” / 86”

 

Hvad hjælper vi med?

Lydløsninger i sportsarenaer og haller, Hoteller og konferance faciliteter, kirker og sognestuer, Skole og undervisningslokaler, mødelokaler og kantiner, spillesteder og cafeer og meget meget mere..

 

Bliv kontaktet af en salgskonsulent..