Reparation & Service

Reparation og service af dit udstyr - hos dig eller på vores værksted?

Profox servicerer dit udstyr uanset om det er hos dig eller på vores værksted.

Vi er gerne med som sparringspartner på valg omkring reparation. Hvad enten det er til konferencelokalet, spillestedet, diskoteket, cafeen eller noget helt andet, så kan vi også hjælpe dig. Gennem en dybdegående snak om dine behov, økonomi og planer, finder vi de bedste produkter og sikrer en professionel løsning og installation, som er fremtidssikker.

Vi kommer også gerne og servicere og vedligeholder dit nuværende udstyr – er noget i stykker, kan du naturligvis låne noget tilsvarende af os imens.

 

 

Teknikken er vigtig!

Vi sammenligner et teknisk med en punkteret bil – der er aldrig et “rigtigt” tidspunkt til en defekt – tingene skal fungere! For alle kunder – store som små – sætter vi en ære i at hjælpe frem til den rette løsning. Vi har også mulighed for at tilbyde dig en serviceaftale på dit nuværende eller nye udstyr. Det sikrer dig faste rammer i dit budget og dermed ingen ubehagelige overraskelser.

 

Service- og support

Profox tager tager jer fra ide til totalløsning inkl. support aftale.

Vi tilbyder derfor 2 typer service- og supportaftaler, S-Basic & S-Plus så I kan få en aftale, der matcher netop jeres budget & behov. Derudover er der mulighed for at tilkøbe en række ydelser. Vi giver mellem 1 og 3 års garanti og support afhængigt af pakken. Vigtigst af alt er vi vejleder dig til rette aftale, som matcher det aktuelle behov.

 

Har du specielle behov?

Har du et spillested eller lignende – er der typisk behov for en gennemtænkt individuel løsning, som passer til den fremtidige drift af stedet. Vi kan specialtilpasse alt fra kabler, patchpaneler  m.v. til komplette installationssystemer.

 

installation_lyd_lys_av_billede_teknik

Reparation på vores værksted

Vi råder over eget elektronikværksted og teknikere, der har stor erfaring indenfor alle områder af branchen. Dette gælder både DJ udstyr, PA, lys hardware m.v.

Derudover er det en vigtig opgave, for vores teknikere, at vurdere hvornår en reinvestering er en bedre løsning end en reparation. Målet er at undgå at du bruger for mange penge på en outdated løsning.

Alt denne rådgivning sker naturligvis i tæt samarbejde med dig, som kunde.

 

redigeret-red-circuit-board_thin

 

Kontakt os nu

Brugtsalg

Vi fornyer hele tiden vores udlejningsprodukter og fornyer løbende vores kunders installationer i takt med at deres behov skifter.

Vi har derfor en stor udskiftning og jævnligt finder du helt nye eller demoprodukter i vores brugtafdeling. Mangler du noget specifikt – så kontakt os! Det er muligt du ikke ser noget online, men at vi i nærmeste fremtid skal udskifte eller kender et andet sted, der har det du netop er på udkig efter!

Brugtsalg

Case Stories

Interesseret? Kontakt os nu for et godt tilbud.

Kontakt