Scenetekniks udstyr

 

Scenepodier, gulve og teaterkabinetter:

Vi sælger og installerer det tyske mærke NIVOflex scener og teater løsninger i Danmark. Nivoflex har eksisteret siden 1877, hvor man har lavet løsninger til eventbranchen. Det betyder selvsagt en solid erfaring, som er din sikkerhed for den rigtige løsning. 

 

Service, Kvalitet & know-how

Vi sætter en ære i at forstå dine behov & ønsker, sådan vi kan lave den rette løsning til dig og dit budget. Vi kombliserer ikke teknikken, men ved at mange mennesker med ikke teknisk baggrunde ofte er brugere af en løsning, derfor skal det være simpelt.. og bare virke!

 

 

 

 

Teaterkabinetter, scenetræk & scenetræpper

Vi har ekspertisen og vejleder dig til den rigtige løsning. Vi hjælper både med stationære og mobile løsninger. Vi sætter en ære i at forstå dine behov & ønsker, sådan vi kan lave den rette løsning til dig og dit budget. 
Vi er grundige i efterkomme alle krav til sikkerhed og brand, samtidig med fokus på brugervenligheden.

 

 

 

 

 

 

 

Scenepodier & gulve

Vi sælger & installerer årligt mange scenesystemer fra Nivoflex. Vi hjælper med alt fra den komplette løsning og til enkelte scenepodier, til f.eks. Virksomheder, skoler, kirker, koncerthuse og andre kulturelle aktører. Mulighederne er mange og vi guider dig igennem de forskellige beslutningsprocesser, sådan du får rette løsning.
Produktprogrammet er alt for simple scenepodier, til el-systemer, som er integreret i gulvet. 

 

 

Hvad hjælper vi med?

Scenepodier, Scenegulve, Scenetræk, el-træk, scenetæpper, mobilesceneløsninger, speciale scener, drejescener, rullepodier, indbygnings scener, eltaljer og meget mere..

 

Bliv kontaktet af en salgskonsulent..