Salg & Installation

Fra tanken til den skræddersyede løsning!

Vi sælger og installerer årligt en lang række AV løsninger – alt fra den avancerede totalløsning i møde- eller konferencelokalet til den mindre og mere simple installation for den lokale Idrætsforening.
Uanset om dit behov er en special AV-løsning eller en “almindelig” lærred-, projektor- og højtalerløsning i et klasselokale – så hjælper vi dig gerne.. Det hele starter med at forstå dit behov. Vi er eksperter i at omsætte de tekniske termer til let forståeligt sprog – som gør du med på hvad en løsning betyder for dig.

 

 

Hemmeligheden til den rigtige løsning…

Vores kompetente medarbejdere er din garanti for den rigtige løsning, som matcher behovet og budgettet. Vi gør en ære ud af at kende dit behov, for at kunne råde dig både om hvad nutiden og hvad fremtiden bringer. Vi brænder for at være med i udviklingen, hvor nye smarte løsninger hele tiden skubber grænserne for hvad er muligt, med hensyn til kvalitet, betjening og totaløkonomi. 

 

 

 

AV-løsninger til klar kommunikation:

Det handler om kommunikation – det er denne del vores AV løsninger understøtter. Med fokus på brugervenlighed, effektivitet og budget, er vi din sparingspartner med erfaring, som både sikre brugeren & modtageren af en professionel AV-løsning – det skal være en god oplevelse hvergang!

Uanset om dit behov er en simpel eller avanceret opgave, sørgede vi for at guide dig igennem processen, således di får en overskuelig og brugervenlig betjeningsflade til din løsning.

 

 

Service, Kvalitet & know-how

Vi sætter en ære i at forstå dine behov & ønsker, sådan vi kan lave den rette løsning til dig og dit budget. Vi kombliserer ikke teknikken, men ved at mange mennesker med ikke teknisk baggrunde ofte er brugere af en løsning, derfor skal det være simpelt.. og bare virke!

 

 

 

 

 

Bliv kontaktet af en salgskonsulent..

    [recaptcha]

    Case Stories: