Profil

Hvem er vi?

Profox er en virksomhed i eventbranchen, som udfører totalløsninger, udlejer produkter og installerer, sælger, servicerer og reparerer professionelle tekniske løsninger. Vi arbejder indenfor områderne: Lyd, Lys, AV og Scene. 

Vi leverer tekniske løsninger til events, messer, udstillinger, koncerter, fester, teater, festivaler samt meget mere. Uanset hvilket omfang dit projekt har, så kan vi helt sikkert løfte det til et endnu højere niveau. Mange års erfaring kombineret med en løsningsorienteret tilgang til den enkelte opgave er din garanti for en vellykket løsning – uanset størrelse og omfang!

Med fokus på dine ideer, behov og budgetter er vi en solid leverandør og samarbejdspartner – vi er først tilfredse, når du er!

Vores fokus er kvaliteten!

Den rette sammensætning af produkter, er afgørende for publikumsoplevelsen – uanset hvilket event eller show du ønsker!

Medarbejdere, med sans for detaljen, der sætter sig ind i kundernes behov. Vi har udelukkende fokus på at du får den helt rette løsning – hverken for meget eller for lidt!

Vores professionelle team af projektledere og teknikere, samt med vores brede portefølje at udstyr, sikrer dig en problemfri afvikling og et resultat på højeste niveau. Vi mener nemlig at kvalitet,  både kan ses og høres – især indenfor vores verden!

Eventtyper - lad os løfte dit arrangement!

Vi er din tekniske sparringspartner og løfter den tekniske løsning, uanset størrelse og type arrangement. Således skal du kun fokusere på alt det andet som arrangør-rollen kræver.

Udgangspunktet er altid dine ideer, behov og budget. Dette tilsætter vi vores kreativitet, know-how og erfaring, naturligvis i samspil med de fysiske rammers muligheder og begrænsninger. Resultatet er altid et vellykket arrangement!   

Eventtyper

Udlejning - lej enkelte "dimser" her!

Vi har i vores udlejning et bredt sortiment af produkter på markedet. Så alt efter hvilken ønsker, behov og budget du har, finder du løsningen her.

Du kan enten leje produkterne enkeltvis, delvis eller som komplette løsninger. I vores produktportefølje, findes et bredt udvalg af produkter indenfor alle områder. Du kan enten selv afhente og tilbagelevere udstyret hos os eller få os til at stå for levering og afhentning!

Udlejning

Salg & Installation - lad os maximere dine rammer!

Hvad enten det er et mødelokale, en sportshal, cafe, et spillested eller noget helt andet, kan du være sikker på en grundig teknisk rådgivning. Målet er altid at du får en professionel løsning, der kan klare sig ud i fremtiden. Vi har fuld forståelse for at behov, ønsker og budget skal matche og holder os samtidig opdateret med hvad fremtiden bringer af produkter og eventuelle behov.

Salg & Installation

Reparation & Service - Så virker det!

Profox servicerer dit udstyr både hos dig og på vores eget værksted.

Vi er en sparringspartner, som ved hjælp af en grundsig snak om dine behov, økonomi og planer finder den bedste totaløkonomiske løsning og sikrer et professionel produkt, som er fremtidssikkert.

Er noget i stykker, kan du naturligvis låne noget tilsvarende af os mens vi får dit eget på højkant igen. 

Reparation & Service

Interesseret? Kontakt os nu for et godt tilbud.

Kontakt