Visuelle løsninger

Lys og billed skaber stemning!

Den rette belysning er et unikt virkemiddel til at skabe den rette stemning. 

Uanset formålet, understøtter Profox et bredt behov f.eks. arkitektonisk belysning, scenelys, teater, events, musicals og meget mere! En farve eller bevægelse i lyssætningen kan på et splitsekund ændre udtrykket og publikums opfattelse af hvad der foregår på scenen.

Spørgsmål som tungsten, dischard eller LED? bevægelige eller konventionel? her hjælper vores kompetente og specialiserede medarbejdere, så du får den helt rette lyssætning til dit behov. De kan vejlede i rette lampetyper og vise dig sceneshowet i 3D simuleringer, således du får det bedst mulige beslutningsgrundlag.

Profox er med et stort udvalg af LED skærme, medieservere, grafikere, en stor portion kreativitet, samt skæve ideer, altid klar med en god ide og gerne en anderledes løsning til dit event.

Vores fleksible modulskærme kan bygges i præcis det format og størrelse du ønsker og skal den stå i en bue, have en døråbning, være dobbeltsidet eller som beklædning – så er vi klar!

 

 

 

 

Videomapping – gør din facade levende!

Video projektering, videomapping og 3D mapping er alle tre stærke virkemidler, hvor man giver publikum en stor oplevelse.

Ved projektering rettes video eller billeder til efter bygningens udformning.

Videomapping og 3D mapping gør alt levende, vinduer bliver skåret ud mv. Det er altid et virkemiddel, som fanger øjet uanset om budskabet er kommercielt eller ej.

Interesseret? Kontakt os nu for et godt tilbud.

Kontakt