Shows & Events

Vi sælger passion og sikkerhed!

Der findes et utal af forskellige arrangementer med forskellige formål og målgrupper – vi er så heldige at levere og afvikle en stor del af disse årligt. Vi er medskabere på “WOW-oplevelser” hvad enten det er modeshows, firmaarrangementer, netværksmøder, kick off, jubilæer, fester, happenings eller noget helt andet!

Vi er din tekniske sparringspartner og løfter den tekniske løsning, uanset størrelse og type af arrangement. Således du kun skal fokusere på alt det andet som arrangør-rollen kræver. Udgangspunktet er dine ideer, behov og budget. Dette tilsætter vi vores kreativitet, know-how og erfaring.

Overlad trygt teknikken til os

Vi ved at der, for arrangøren, er mange bolde i luften ved afholdelsen af et arrangement. Derfor tager vi hele den tekniske korrespondance med alle involverede parter. Der er ingen grund til du skal bekymre dig om, f.eks. hvilke mikrofoner et band har behov for – der er vi på hjemmebane!

At teknikken kan løfte en publikums oplevelse er selvsagt. Vi har derfor altid fokus på at dimensionere teknikken efter de fysiske rammer og ikke mindst behov og formål. Alt dette foregår i tæt planlægning med dig så dine og publikums forventninger bliver indfriet!

Interesseret? Kontakt os nu for et godt tilbud.

Kontakt