Kunst, Teater & TV

Med os på de skrå brædder

Vi har tjek på teknikken – sådan du kan have fokus på det kunstneriske en teaterproduktion kræver. Uanset om dit behov er en totalløsning, hvor vi er med fra start til slut eller en udlejning af produkter til løfte publikumsoplevelsen. Så kan du regne med vores ekspertise indenfor Teater & Musical løsninger.

Med fokus på en one-stop-shop løsning kan vi levere og supportere alle løsninger indenfor lyd, lys, AV, rigging og scene, til teater, musicals, festspil produktioner. Med en stor og bred udstyrsbeholdning kan hjælpe med ethvert behov! Vores kreative medarbejdere har fingeren på pulsen og ved hvad der rører sig indenfor f.eks. mapping, LED teknologi og belysning, til lyddesign mv.

Vi ved, at der som tovholder for et arrangement, er meget at holde styr på – derfor er det vores fornemmeste opgave at fjerne dine bekymringer om det tekniske!

Gennem tæt dialog og behovsafklaring fra start til slut sikrer vi løsninger af højeste kvalitet. Alle projekter – store som små – får alle tilknyttet en fast projektleder. Det sikrer dig et fast holdepunkt og ingen misforståelser.

Under afviklingen vil du opleve kompetente teknikere, som med imødekommendehed og teknisk know-how altid sikrer en professionel afvikling!

Interesseret? Kontakt os nu for et godt tilbud.

Kontakt