Tall Ships Race – Event i hele Aalborg

700.000 Gæster - Europas største familie begivenhed

Projektdetaljer

Kunde Tall Ship Race Aalborg

Projektbeskrivelse

Europas største gratis familieevent fandt i sommeren 2015 i Aalborg, hvor den nordjyske hovedstad havde æren af, at være slutby.

Over 700.000 gæster kiggede forbi, i løbet af de 4 dage arrangementet fandt sted.

Profox var totalleverandør med sceneløsninger, teknik og mandskab til alle 5 scener, hvor navne som TV2, WAFANDE, ANKERSTJERNE, LIGA, JOEY MOE, GO GO BERLIN, DODO & THE DODOS og ZIDIDADA var på programmet.

 

“Det er aldrig let at tilfredsstille flere end 700.000 mennesker på fire dage. Derfor var det også altafgørende, at der blev valgt en professionel totalleverandør af sceneløsninger, teknik, mandskab OG godt humør til alle fem scener. Opgaven var Europas største, gratis ’festival’, Tall Ships Races 2015. Ambitionerne og kravsspecifikationerne var ekstremt høje. Men det viste sig at være et event, hvor man hurtigt kunne ’slappe af’ velvidende, at den tekniske afvikling var i de bedste hænder hos Profox. Som en ekstra krølle på halen blev arrangementet afsluttet med Danmarks største musikstyrede fyrværkeri. Til den opgave skulle der blandt andet opstilles højttalere langs hele den 2,5 km lange havnestrækning. En opgave Profox også løste med største professionalisme. Kort og godt. Et utroligt nemt og sikkert valg af leverandør af lys, lyd og en masse anden teknik. Og så er det dæleme nogle flinke nordjyder!”

 

Jan Eliasen, Production & Logistics, The Tall Shiprace 15

Interesseret? Kontakt os nu for et godt tilbud.

Kontakt