Agri Nord – Stormøder & events

Projektdetaljer

Kunde Agri Nord
Hjemmeside www.agrinord.dk

Projektbeskrivelse

Vi holder 2-3 store årlige arrangementer i Agri Nord, herunder vores årlige generalforsamling.

Vi har gennem årene oplevet et stigende krav til lyd- og AV delen af vores arrangementer – vores gæster er blevet mere bevidste og kritiske omkring, at ordentlig lyd og billede er en af grundstenene i ethvert arrangement, der skal formidle viden, oplysninger og oplevelser til en større forsamling.

Vi har i Profox fundet en samarbejdspartner der hurtigt, fleksibelt og professionelt varetager denne opgave. Vi oplever, efter vi har givet hele opgaven med lyd, AV og tilhørende opsætning til Profox, at vores gæster ikke længere taler om lyd og billede som en forhindring for deres oplevelse af arrangementet, men som en flot kulisse der understøtter det samlede billede. Det er en fornøjelse at kunne fremvise et professionelt opsæt til vores gæster, samtidig med, at vi har Profox med i baggrunden til potentielle nødsituationer.

Profox er også i det daglige en god hjælp, hvis man står og mangler en lille projekter eller 10 meter kabel, oplever vi altid at vi er velkomne i deres lokaler i Svenstrup.

Interesseret? Kontakt os nu for et godt tilbud.

Kontakt