Nibe Festival – Live musik i sommerlandet

Fire Fede Dage med Musik, Miljø og Mennesker

Projektdetaljer

Kunde Nibe Festival

Projektbeskrivelse

Nibe festivallen er blandt Danmarks 6 største musikfestivaller. I løbet af de 4 dage festivallen vare, afvikles der omkring 100 koncerter på de 5 scener, som overværes af 15.000 gæster hver dag og dertil 4.000 medhjælpere pr. dag. Profox er leverandør til Blåscene, Måneskins teltet, Crew Pitten, Club 85 og mange andre spændende opgaver i Skalskoven.

“Samarbejdet startede i sin tid i det små med PA og manpower i CrewPitten – vores medhjælperområde, og i Cafe Camp (nu Måneskinsteltet).”

I 2016 opgraderede vi i den grad så samarbejdet med Profox. Nu sætter Profox dagsorden overalt i skoven. Blå Scene – festivalens andenstørste scene, er ubetinget samarbejdets flagskib. Ambitionerne omkring denne scene var store hos Profox, og de blev indfriet. Vi var hamrende glade, artisterne smilende og meget tilfredse og gæsterne vildt begejstrede. Profox arbejdede professionelt og var i opstartsprocessen både lyttende og fleksible.

Det at Profox gik all in på Blå Scene betød dog ikke, at de mistede overblikket over de mange øvrige opgaver, som de havde under Nibe 2016. Det vilde set-up i ”kæmpebaren” Club85 er et godt eksempel på, at Profox let kan dække den brede bane. Altså lige fra store produktionsopgaver og sceneløsninger over udsmykningslys og effekter i festivalens fysiske rammer, til DJ løsninger og generel support, når vi pludselig manglet en trådløs mikrofon eller en pult.

Jeg kan på det varmeste anbefale Profox til ambitiøse arrangører i det ganske danske land.”

Peter Møller Madsen
Festivalleder
Nibe Festival

Interesseret? Kontakt os nu for et godt tilbud.

Kontakt