Udlejning

Lyd udstyr

Profox er leveringsdygtig i et bredt sortiment af kvalitets lyd produkter. I vores udlejning kan vi hjælpe dig, med alle typer opgaver, uanset om behovet er en enkelt mikrofon eller en komplet produktion.  Vi vejleder dig gerne om hvilken løsning, som er den rette for dig, udfra behov og økonomi. I vores udlejning kan du se priser på systemløsninger og enkelte produkter.

Vi har mærker som Coda Audio, d&b, Shure, Yamaha, EV, Soundcraft, m.v

 

Lyd

Lys

Lys skaber stemning! Mulighederne er mange, så hvad er dit behov? Vi har et bredt udvalg uanset om det bevægelige lamper eller konventionel. Vi vejleder dig gerne om hvilken løsning, som er den rette for dig, udfra behov og økonomi. I vores udlejning kan du se priser på systemløsninger og enkelte produkter. Kig ind og se hvilke produkter vi tilbyder!

Vi har primært produkter fra Martin, ROBE, DTS, MA Lightning, Alkalite, Avolites m.fl.

 

Lys

AV

Vi er på forkant med alt udstyr til den visuelle verden.  Et bredt og professionelt sortiment, gør vi kan hjælpe dig uanset behov og budget. Vi vejleder dig gerne om hvilken løsning, som er den rette for dig, udfra behov og økonomi. I vores udlejning kan du se priser på systemløsninger og enkelte produkter.

I denne kategori finder du LED-vægge, Projektere, optiker, lærreder og meget mere….

 

AV

Scenemateriel

Vi har et bredt udvalg af scene produkter, lige fra enkelte scenerpodier til komplette mobilescener. Vi sætter fokus på sikkerhed, og levere kun sceneløsninger som er godkendte og afprøvet!  Vi vejleder dig gerne om hvilken løsning, som er den rette for dig, udfra behov, krav og økonomi. I vores udlejning kan du se priser på systemløsninger og enkelte produkter.

I denne kategori finder du mobilscener, scenepodier, taljer, scenetæpper og meget mere….

Scenemateriel

Rig & Stativer

Vi har et bredt udvalg af stativer og rig! Vi har stort udvalg af lige stykker truss, vinkler, cirkler osv. Vi sætter fokus på sikkerhed, og levere kun løsninger som er godkendte og afprøvet!  Vi vejleder dig gerne om hvilken løsning, som er den rette for dig, udfra behov, krav og økonomi. I vores udlejning kan du se priser på de enkelte produkter.

I denne kategori finder du mobilscener, scenepodier, taljer, scenetæpper og meget mere….

 

Rig & Stativer

Effekter

Skal du belyse en bygning eller måske manlger du et snevejr? – så er det her!  Alt der som ikke hører ind over en af de ovenståene kategorier. Alle lamper her er minimum IP65 godkendt, (Heavy rain) – hvilket vil sige disse kan benyttes udenfor. I vores udlejning kan du se priser på de enkelte produkter.

I denne kategori finder du Skyspots, røgmaskiner, snemaskiner, varmeblæsere og meget mere….

 

Effekter