Totalløsning

Profox er totalleverandør af tekniske løsninger – og ikke mindst kompetent rådgivning, uanset størrelse. Vi er fagfolk indenfor det tekniske univers af Lyd, Lys, AV og Scene produkter. Vi ser os selv, som vores kunders sparingringpartner og vores fornemeste opgave er, at sikre vores kunders succes. En totalløsning fra os, sikre dig en fast tilknyttet projektleder, som guider dig igennem hele processen. Vi har styr på teknikken, sådan du kan have fokus på dit arrangementet. Uanset størrelse, har vi i vores brede produktportefølje og via vores erfaring, muligheden for at hjælpe dig – uanset hvilke type arrangement og dermed formål du har.

Nedenfor ser du et typisk forløb, af en totalløsning fra os – lige fra ide til evaluering! Med udgangspunkt i dine tanker, behov og budget – tilsætter vi vores kreativitet og know-how, -derved er slutresultatet er god teknisk løsning.

 

Idefase

Løsning af lyd, lys og scene produktioner.

 

Show, event og tour produktion:

Vi ved at der, som arrangør er mange bolde i luften ved afholdelsen af et arrangement. Derfor tager vi hele den tekniske korrespondance med alle involveret parter. Der er ingen grund til du skal bekymre dig om, f.eks. hvilke mikrofoner et band har behov for – der er vi på hjemmebane! At teknikken kan løfte en publikums oplevelse er selvsagt. Vi har altid fokus på at dimensionere teknikken efter de fysiske rammer og ikke mindst behov og formål. Alt dette foregår i tæt planlægning med dig, sådan dine forventninger bliver indfriet!

Vi hjælper med alle typer og former for events, alt fra små intime scener, til store festivaller eller store sports-events m.v.

DSC_0250 Væg-belsyning DSC_1304 kopi

 

Messe, udstilling og modeshow m.v: 

At få den rette positiv eksponering  på messer, shows og udstillinger, er en kunst. Vi har lang erfaring med indretning af messestande og er jeres sparingspartner. Vi tager udgangspunkt i jeres ideer og behov, og laver derefter et oplæg, til en løsning.  Vi har det hele -både standardopsætninger og ligeleddes udvikler vi individuelle stande, med deres eget unikke udtryk. Vi har mulighed for at lave en 3D simulering af løsningen inden dagen, sådan du som kunde, kan danne dig det bedst mulige overblik om løsningen.

foto 2 Udendørs DSC_0337

 

Møde, teater og konference m.v:

Vi har tjek på teknikken – sådan du kan have fokus på dit arrangement. Vi ved, at der som tovholder på et arrangement, er meget at holde styr på – derfor er det vores fornemmeste opgave, at fjerne dine bekymringer om det tekniske! Gennem tæt dialog og behovstafklaring, fra start til slut – sikre vi løsninger, af højeste kvalitet. Alle projekter -store som små, får alle tilknyttet en fast projektleder – det sikre dig som kunde, et fast holdepunkt og ingen misforståelser.

Under afviklingen vil du opleve kompetente teknikere, som med imødekommendehed og teknisk know-how, sikre en professionel afvikling!

 

2012-12-07 17.21.12 av700x250 2014-07-03 19.26.45

 

Scroll to Top