Installation, service & reparation

Skal der nyt udstyr til eller service af dit nuværende?

Profox servicerer dit udstyr. Vi er gerne med som leverandør eller sparringspartner på dine installationer. Hvad enten det er en spillesteder, diskoteker, cafe eller noget helt andet, så kan vi også hjælpe dig. Igennem en grundsig snak om dine behov, økonomi og planer, finder vi de bedste produkter og sikrer en professionel løsning og installation, om er fremtidssikker. Vi kommer også gerne og servicere og vedligeholder dit nuværende  - er noget i stykker, kan du naturligvis låne noget tilsvarende, af os imens.

Teknikken er vigtig:

Vi sammenligner teknik ligesom at punktere i bil – der er aldrig et “rigtigt” tidspunkt til en defekt – tingene skal fungere! For alle kunder – store som små, sætter vi en ære i at hjælpe frem til den rette løsning, igennem erfaring, lydhørhed og kreativitet. Vi har også mulighed for til tilbyd dig en service aftale på dit nuværende eller nye udstyr. Det sikre dig faste rammer i dit budget, og dermed ingen ubehagelige overraskelser.

 

Har du specielle behov?
Har du et spillested eller lign. -er der typisk behov for en gennemtænkt individuel løsning, som passer til den fremtidige drift. Vi kan specialtilpasse alt fra kabler, patchpaneler  m.v. til komplette installationssystemer.

Vi installere alle former for teknik.

Vi installere alle former for teknik.

 

 

Reparation på eget værksted:

Vi råder over eget elektronikværksted og teknikere, der har stor erfaring indenfor, alle områder af branchen. Dette gælder både DJ udstyr, PA, lys hardware m.v. Samtidig er det en vigtig opgave for vores teknikere, at vurdere hvornår en reinvestering, er en bedre løsning. Målet er at undgå at du, poster for mange penge i en outdated løsning. Alt denne rådgivning, sker naturligvis i tæt samarbejde med dig, som kunde.

Vi laver naturligvis gerne et overslag, ligesom vi har faste priser på nogle ydelser. Kontakt os for mere info.

redigeret-red-circuit-board_thin

 

Referencer:

Viva La Revolotion Aalborg – Shu Herning – Silkeborg station – Nordkraft Aalborg – Excalibur Randers - Studenterhuset Aalborg – Diskotek Tiger Aalborg – Saltlageret Aalborg – Vadum Hallen - Holstebro kunstmuseum – Utzon Center Aalborg – Zwei Grosse Bierbar Aalborg – Benediktes Night Club Aalborg - Café Blicher Randers – Århus Katedralskole – Platform4 Aalborg – Dan´s Poolhall Aalborg – Cafe Stygge Aalborg.

Scroll to Top