Reparation & Service

Reparation og service af dit udstyr, hos dig eller på vores værksted?

Profox servicerer dit udstyr uanset om det er hos dig eller på vores værksted.. Vi er gerne med som sparringspartner på valg omkring reparation. Hvad enten det er en konferencelokalet, spillesteder, diskoteker, cafe eller noget helt andet, så kan vi også hjælpe dig. Igennem en grundsig snak om dine behov, økonomi og planer, finder vi de bedste produkter og sikrer en professionel løsning og installation, om er fremtidssikker. Vi kommer også gerne og servicere og vedligeholder dit nuværende  – er noget i stykker, kan du naturligvis låne noget tilsvarende, af os imens.

 

Teknikken er vigtig!

Vi sammenligner teknik ligesom at punktere i bil – der er aldrig et “rigtigt” tidspunkt til en defekt – tingene skal fungere! For alle kunder – store som små, sætter vi en ære i at hjælpe frem til den rette løsning, igennem erfaring, lydhørhed og kreativitet. Vi har også mulighed for til tilbyd dig en service aftale på dit nuværende eller nye udstyr. Det sikre dig faste rammer i dit budget, og dermed ingen ubehagelige overraskelser.

 

Har du specielle behov?
Har du et spillested eller lign. -er der typisk behov for en gennemtænkt individuel løsning, som passer til den fremtidige drift. Vi kan specialtilpasse alt fra kabler, patchpaneler  m.v. til komplette installationssystemer.

 

installation_lyd_lys_av_billede_teknik

Reparation på eget værksted

Vi råder over eget elektronikværksted og teknikere, der har stor erfaring indenfor, alle områder af branchen. Dette gælder både DJ udstyr, PA, lys hardware m.v. Samtidig er det en vigtig opgave for vores teknikere, at vurdere hvornår en reinvestering, er en bedre løsning. Målet er at undgå at du, poster for mange penge i en outdated løsning. Alt denne rådgivning, sker naturligvis i tæt samarbejde med dig, som kunde.

 

redigeret-red-circuit-board_thin

 

Vi laver naturligvis gerne et overslag, ligesom vi har faste priser på nogle ydelser.

Kontakt os nu

Case Stories

Interesseret? Kontakt os nu for et godt tilbud.

Kontakt