Salg & Installation

Fra tanke til skræddersyede løsning!

Vi sælger og installerer årligt en lang række løsninger, alt fra det avanceret totalløsning i møde- eller konferencelokale, til den mindre og mere simple installation for den lokale Idrætsforening.
Uanset om dit behov er en special AV-løsning eller en “almindelig” lærred, projektor og højtalerløsning i et klasselokale – så hjælper vi dig gerne.. Det hele starter med at forstå dit behov. Vi er eksperter i at omsætte tekniske termer, til let forståeligt sprog – som gør du med på hvad en løsning betyder for dig.

 

ProShop Europe tager jer fra tanke til handling … og sikrer jeres AV-løsning mange år fremover. Vi tilbyder derfor tre typer Service- og Supportaftaler, Basic, Plus og Premium, så I kan få en aftale, der matcher jeres behov og jeres løsning. Derudover er der mulighed for at tilkøbe en række ydelser. Vi giver mellem 1 og 3 års garanti og support afhængigt af den valgte service- og supportaftale. Desuden kan der opgraderes, så I er dækket med markedets bedste garanti- og supportaftale i hele 5 år.

 

Hemmeligheden til den rigtige løsning..

Vores kompetente medarbejdere er din garanti, for den rigtige løsning, som matcher behovet og budgettet. Vi gør en ære ud af at kende jeres behov, for at kunne råde jer både om nutiden og hvad fremtiden bringer. Vi brænder for at være med i udviklingen, hvor nye smarte løsninger, hele tiden skubber grænserne for hvad er muligt, nemt at betjene og totaløkonomien. 

 

 

 

Enkel betjening:

Kravene til innovative installationer bliver større og større og dermed også ønsket og behovet for simpel betjening. Hvad enten dit behov er en billede, lyd, eller lysløsning, så kan vi klarligge det optimale løsning. Det handler om at sikre kommuniktionen og vi hjælper dig hele vejen i mål.

 

Bliv kontaktet af en salgskonsulent..

Brugtsalg:

Vi fornyer hele tiden vores udlejningsprodukter og fornyer løbende kunders installationer, i takt med deres behov skifter. Vi har derfor en stor udskiftning og jævnligt finder du nye eller demo produkter i vores brugt afdeling. Mangler du noget specifikt – så kontakt os! Det er muligt du ikke ser noget online, men at vi i nærmeste fremtid skal udskifte eller kender et andet sted der har det du netop er på udkig efter!

Brugtsalg