Profil

Hvem er vi?

Profox er en virksomhed i eventbranchen, som sælger, udlejer, servicere og reparere professionelle tekniske løsninger, indenfor områderne: lyd, lys, Av og scene. Vi leverer tekniske løsninger til events, messer, udstillinger, koncerter, fester, teater, festivaler samt meget mere. Uanset hvilket omfang dit projekt har, så kan vi helt sikkert løfte det, til et endnu højere niveau.  Vores lange erfaring, er din garanti for et vellykket arrangement, uanset størrelse og omfang. Med fokus på dine ideer, behov og budgetter, samt en løsnings orienteret tilgang, er vi en solid leverandør og samarbejdspartner. Vores primære opgave er, at alle kunder skal have en god oplevelse, uanset opgavens størrelse og omfang – vi er vitterlig først tilfredse, når du er!

Udlejning copy alternativ

 

Vores fokus er kvaliteten!

Den rette sammensætning af lyd, lys, scene og AV er afgørende for publikums-oplevelsen – uanset hvilket event eller show du ønsker! Med sans for detaljen og medarbejdere der sætter sig ind, i vores kunders behov- så er vi din sparringspartner. Vi har fokus på, du får den rette løsning – hverken for meget eller for lidt! Vores professionelle team af projektledere og teknikere, sikre dig sammen med vores brede portefølje at udstyr, en problemfri afvikling og et resultat på højeste niveau. Vi mener nemlig at kvalitet,  både kan ses og høres – især indenfor vores verden!

 

Hvad kan vi?

 

Totalløsninger - uanset type og behov!

Udlejning copy
Hvad enten det er udendørs eller indendørs – show eller event, så har vi en lang erfaring og bred produktportefølje, som sikre en professionel afvikling. Et nøgleord for totalproduktioner er kommunikation! Hos os har du en fast tilknyttet projektleder, som er din faste kontakt. Udfra dine tanker, forestilling og budget, kommer vi med flere løsnings muligheder, tilsat kreativitet og innovation. Disse danner grundlag for den videre dialog, som sikre, at du får den rigtige løsning, med det ønskede indhold. Lyd, lys og AV er stærke virkemiddeler, som i fællesskab, kan løfte publikumsoplevelsen! Derfor har vi altid fokus på den teknikken, er dimensioneret efter den pågældende opgave, med de fysiske rammer muligheder og begrænsninger, som udgangspunkt! Læs mere om totalløsninger her.

 

 

Udlejning - en mikrofon eller et komplet setup?

Udlejning
Vi er din leverandør, uanset om dit behov er udstyr til en festival eller skolekomedie. Vi rådgiver dig gerne, med hvilke produkter, kan løse din opgave bedst muligt. Målsætningen for alle vores opgaver er, at levere løsninger af højeste kvalitet, samt at skabe langvarige og gode kunderelationer. Hvad enten du har brug for en enkelt del, eller en komplet pakke har vi det!Vi har opdelt vores udlejning i 6 undergrupper:

 

Salg - fortæl os om dit behov!

Salg
Vores salgs afdeling er bred. Vi forhandler mange forskellige mærker, og kan helt sikkert også hjælpe dig – alt efter dit behov, budget og rammer. Uanset om du mangler et komplet setup, eller blot en enkelt ting, så rådgiver vi dig.Vi har også meget brugt udstyr til salg, både demo udstyr, men også produkter fra vores udlejning.Kontakt os for et godt tilbud. Du kan se vores brugtsalg her.Vi besvarer alle forespørgsler indenfor 24 timer.Send din forespørgsel til os på info@profox.dk eller benyt vores kontaktformular.

 

 

 

Installation, Service & Reparation - lad os lave det..

Installation og service - teknik - Profox
Uanset om dit behov er en komplet installation at teknik, service eller reparation af dit eksisterende udstyr, så rådgiver vi dig, fra start til slut og har igennem hele projektet en god dialog, som bygger på dit behov, rammer og budget. Du kan også indgå en serviceaftale med os, så du sikre dig at din tekniskeløsning altid virker. Læs mere om dette område i Profox her.

 

Scroll to Top