Profil

Hvem er vi?

Profox er en virksomhed i eventbranchen,som løser totalløsninger, udlejer produkter  og installerer, sælger løsninger, servicere og reparere professionelle tekniske løsninger. Vi arbejder indenfor områderne: Lyd, Lys, Av og Scene. Vi leverer tekniske løsninger til events, messer, udstillinger, koncerter, fester, teater, festivaler samt meget mere. Uanset hvilket omfang dit projekt har, så kan vi helt sikkert løfte det, til et endnu højere niveau.  Vores lange erfaring, samt en løsnings orienteret tilgang, er din garanti for en vellykket løsning – uanset størrelse og omfang! Med fokus på dine ideer, behov og budgetter, , er vi en solid leverandør og samarbejdspartner – vi er vitterlig først tilfredse, når du er!

Vores fokus er kvaliteten!

Den rette sammensætning af produkter, er afgørende for publikums-oplevelsen – uanset hvilket event eller show du ønsker! Med sans for detaljen og medarbejdere der sætter sig ind, i vores kunders behov- så er vi din sparringspartner. Vi har fokus på, du får den rette løsning – hverken for meget eller for lidt! Vores professionelle team af projektledere og teknikere, sikre dig sammen med vores brede portefølje at udstyr, en problemfri afvikling og et resultat på højeste niveau. Vi mener nemlig at kvalitet,  både kan ses og høres – især indenfor vores verden!

Eventtyper - lad os løfte dit arrangement!

Vi er din tekniske sparringspartner og løfter den tekniske løsning, uanset størrelse og type arrangement. Således du kun skal fokusere på alt det andet, som arrangør-rollen kræver. Udgangspunktet er dine ideer, behov og budget. Dette tilsætter vi vores kreativitet, know-how og erfaring, i samspil med de fysiske rammers muligheder og begrænsninger. Resultatet er et vellykket arrangement!   

Eventtyper

Udlejning - lej enkelte "dimser" her!

Vi har i vores udlejning et bredt sortiment af produkter på markedet. Så alt efter hvilken ønsker, behov og budget du har, finder du løsningen her. Du kan enten leje produkterne enkeltvis, delvis eller som komplette løsninger. I vores brede produktportefølje, findes et bredt udvalg af produkter, indenfor alle områder. Du kan enten selv afhente og tilbagelevere udstyret hos os, eller få os til at stå for levering og afhentning!

Udlejning

Salg & Installation - lad os maximer dine rammer!

Vi er din leverandør og sparringspartner på installationer. Hvad enten det er en sportshal, cafe, et spillested eller noget helt andet, så kan du være sikker på en grundig teknisk rådgivning. Målet er du får du en professionel løsning, der kan klare sig ud i fremtiden. Vi er altid med på at behov, ønsker og budget skal matche og holder os samtidig opdateret med hvad fremtiden bringer af produkter og behov.

Salg & Installation

Reparation og Service - Så virker det!

Profox servicerer dit udstyr, uanset om det er hos dig eller på vores værksted. Vi er en sparringspartner, som igennem en grundsig snak om dine behov, økonomi og planer, finder vi den bedste totaløkonomiske løsning og sikrer et professionel produkt, som er fremtidssikker.  Er noget i stykker, kan du naturligvis låne noget tilsvarende, af os imens vi får dit eget på højkant igen. 

Reparation & Service

Interesseret? Kontakt os nu for et godt tilbud.

Kontakt