Installation løsninger

Fra tanken til den skræddersyede løsning!

Vi sælger og installerer årligt en lang række AV løsninger – alt fra den avancerede totalløsning i møde- eller konferencelokalet til den mindre og mere simple installation for den lokale Idrætsforening.
Uanset om dit behov er en special AV-løsning eller en “almindelig” lærred-, projektor- og højtalerløsning i et klasselokale – så hjælper vi dig gerne.. Det hele starter med at forstå dit behov. Vi er eksperter i at omsætte de tekniske termer til let forståeligt sprog – som gør du med på hvad en løsning betyder for dig.

 

 

Hemmeligheden til den rigtige løsning…

Vores kompetente medarbejdere er din garanti for den rigtige løsning, som matcher behovet og budgettet. Vi gør en ære ud af at kende dit behov, for at kunne råde dig både om hvad nutiden og hvad fremtiden bringer. Vi brænder for at være med i udviklingen, hvor nye smarte løsninger hele tiden skubber grænserne for hvad er muligt, med hensyn til kvalitet, betjening og totaløkonomi. 

 

 

 

Enkel betjening

Kravene til innovative installationer bliver større og større og dermed også ønsket og behovet for simpel betjening.

Hvad enten dit behov er billede, lyd, eller lys, så kan vi sammensætte den optimale løsning. Det handler om at sikre kommunikationen og vi hjælper dig hele vejen i mål.

 

Bliv kontaktet af en salgskonsulent..

Brugtsalg

Vi fornyer hele tiden vores udlejningsprodukter og fornyer løbende vores kunders installationer i takt med at deres behov skifter.

Vi har derfor en stor udskiftning og jævnligt finder du helt nye eller demoprodukter i vores brugtafdeling. Mangler du noget specifikt – så kontakt os! Det er muligt du ikke ser noget online, men at vi i nærmeste fremtid skal udskifte eller kender et andet sted, der har det du netop er på udkig efter!

Brugtsalg